Fiatal lányokra gerjednek a Barátok

Lolita effektus a Barátok köztben!

Emma és Alex ismét összejöttek. A Barátok Közt aktuális témája a tizenéves diáklány és az idősebb rockzenész románca. De hogy a tínédzsereket tényleg meg kell-e rontani, vagy valójában ők csábítják el a férfiakat az mindig nagy kérdés.

2009.02.28 08:19rtlbulvar.hu

A fiatal lány-idősebb pasi felállás nem szokatlan a filmvásznon. A Lolita című filmben pont a diáklány a csábító, igaz mostohaapjának sincs ellenére a dolog.

Az Amerikai szépségben pedig visszaköszön a jól ismert forgatókönyv, apuci megkívánja lánya osztálytársnőjét. A szexi tini lányokban nálunk sincs hiány, itt van mindjárt Barbee, aki tavaly robbant be a magyar pop világába. Az akkor 17 éves tehetség pillanatok alatt jókora rajongótábort szerzett szexis videóklipjével.

A rajongóimat általában úgy lehet megkülönbözetni, hogy van a nagyon fiatal korosztály, illetve az idősebb. A fiatal 11-17 év közötti, és vannak a 25 év fölöttiek – mondta Barbee a Reflektor riporterének.

Zenéje mellett Barbee kislányos nőiessége is biztosan megmozgatja a férfiak fantáziáját. A régi tinisztárok még egész más stílusban hódítottak, mégis akadtak, akik így is túlzásba vitték a rajongást. A szintén tinédzserként befutó Szandit egy 50 körüli idegen férfi bombázta ajándékokkal.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.