Találgatnak, kismama felsőben jelent meg...

Csak nem? Gregor Bernadettnél újabb baba a láthatáron?

Kismama felsőben jelent meg a NéwshowR forgatásán a színésznő, és ez azonnali találgatások céltáblájává tette! Berni maga is bevallotta, hogy nem bánná, ha ismét babázhatna, és örömmel vállalna egy újabb szülést!

2009.04.08 06:30ma.hu

Gregor Bernadett mindenkit meglepett a ruhájával és természetesen elindultak a találgatások egy baba születéséről, ám ezt egyelőre Berni csak egy álomnak és vágynak tartja, hisz egyelőre nincs olyan anyagi helyzetben, hogy merjen vállalni egy újabb kisbabát. 

Amikor a szép színésznő a NévshowR forgatására megérkezett egyértelműen látszott rajta, hogy ki van virulva, jó kedve csak úgy sugárzott és még emellé egy kismamák által viselt felsőben jelent meg a kamerák előtt. 

Nem csoda, hogy rögtön többen arra gondoltak, Berni ismét gyermeket vár, hiszen tavaly már áldott állapotban volt, de akkor négy hónaposan elvesztette a kicsit. 

Ez akkortájt történt, amikor kiderült, hogy táltosként közismert férje, Somogyi István megcsalta a szép színésznőt. Berni akkor kidobta a férfit, de nemrég újra egyesült a család, a gyerekek legnagyobb örömére. – írja a Kiskegyed.

Berni még azonban nem állapotos, bár nagyon szeretne az lenni, egyelőre még nem alkalmas az időpont.... és azt is elmondta, hogy az anyagi okok akadályozzák ebben elsősorban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.