Damu Rolandot végleg kiírják a sorozatból?

Szorcsik Viktória és Gregor Bernadett után a színészt is elküldték!

Egymás után távoznak a szereplők a Jóban-Rosszban díszletei közül. Az utóbbi napokban arról szólnak a pletykák, hogy Roland is áldozatául esik annak a kirúgás sorozatnak, ami már így is megtizedelte a színészgárdát!

2009.03.05 16:30ma.hu

Várdai Anikó, Tallós Rita, Szorcsik Viktória, Gregor Bernadett és Kerekes Viktória voltak azok a hölgyek, akiknek a munkájára nem volt szüksége a rendezőnek. 

Mészáros Kitty például viszont maga kérte, hogy írják ki a sorozatból, de mivel karakterére szükség van, egy másik színésznővel pótolták. Jöttek új szereplők is: Cseke Katinka és Liptai Claudia. – írja a Kiskegyed.

Fotó: MTI

A pasik is sorra kerültek, hisz felröppent a pletyka, miszerint Damu Rolandot másodszor is kiírják a sorozatból! Először azért döntött úgy a vezetőség, hogy nem kér a színészből, mert Roland kicsit hirtelen haragú volt és eljárt a keze is, de a botrány nem tett volna jót a sorozatnak. 

Állítólag Várnagy Előd egy fegyveres támadás során olyan súlyosan megsérül, hogy lebénul. Így távoznia kell!

Kapcsolódó írások:

    Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

    Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

    Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.