Alig takarta valami a színésznőt a filmbemutatón..

Tüzes képek - Megan Fox mellbimbóit is kipakolta a premieren!

Meghökkentő külsővel vonult végig a közönség előtt a földkerekség egyik legszexisebb nőjének kikiáltott sztár - Megan Fox vörös ruhája nem sokat bízott a fantáziára!

Buja! Megan Fox-nak szinte mindene kilátszott a premieren! képgaléria

2009.06.15 10:10ma.hu

Megan Fox lehengerelte a férfinépet Transformers című filmjének berlini bemutatóján: a gyönyörű színésznő alul-felül mélyen kivágott ruhában jelent meg, nem sok teret hagyva a képzeletnek...

Megan és Shia - tényleg egy pár?

A vörös ruhaköltemény jóformán a csípőjéig fel volt sliccelve, de a derekát is látni engedte egy kis nyíláson.

A melltartót pedig szemmel láthatóan hanyagolta Megan Fox - a kemény bimbók kíváncsian meredeztek a külvilágra...

Hasonló külsővel nemrég Angelina Jolie hökkentette meg a Cannes-i filmfesztivál közönségét, ő magnólia színben vonult, ugyancsak combig felvágott ruhában.

Megan Fox azonban nem a párja, hanem filmbéli partnere, Shia LaBeouf oldalán feszített a bemutatón - valószínűleg nem kevesen irigyelték ezért a jóképű filmsztárt.

Megan jelenleg is szingli, így hát nem csoda, ha lélegzetelállító külsővel bombázza a pasikat.

Egy-egy rafinált mozdulattal csaknem onnan is elrántotta a nem sokat takaró ruhát, ahonnan - egy filmpremieren - nemigen illett volna...

A "legszorultabb helyzetben" minden bizonnyal a mellette álló Shia volt - habár a legújabb pletykák szerint a szívtiprót mostanság közelebbi kapcsolat fűzi Megan-hoz, mint egyszerű barátság...

Megan Fox lép Angelina Jolie helyébe?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.