Csúnyán megsérült: beleírták a forgatókönyvbe!

A Transformers 2. forgatása nem állhatott le!

Nemrégiben Shia LaBeouf autójával karambolozott, a közelgő Transformers 2. sztárja. A balesetben csúnyán megsérült a bal karja, a forgatás azonban emiatt nem állhat le.

2008.08.25 15:10ma.hu

Mivel a négyórás műtét után kiderült, hogy az ifjú színész könyöktől lefelé még hónapokig nem tudja majd mozgatni a karját, nem volt mit tenni, beleírták a sérülést a forgatókönyvbe. 

Ellenkező esetben csúszna a 300 millió dolláros produkció, ez pedig óriási kárt okozott volna. A Transformers 2-re még majdnem egy évet kell várni, ám Shia LaBeouf rajongói hamarosan egy izgalmas akcióthrillerben nézhetik meg kedvencüket. 

A Sasszemben a fiatal sztár által alakított hős egy titokzatos nő játékszerévé válik, aki valamilyen sötét terv végrehajtására akarja kényszeríteni. 

A hazánkban október 2-án mozikba kerülő filmben LaBeouf mellett Michelle Monaghan is játszik.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.