DiCaprio és Nastassja Kinski is szerepet kapott

Jön az új Tarantino film! Brad Pitt is dicstelen pasi lesz

Tarantino szuperprodukciójában DiCaprio és Nastassja Kinski is szerepet kapott. Hivatalosan is megerősítették, hogy Brad Pitt játszhatja el az Inglorious Bastards (Dicstelen férfiak) című, 2010-ben mozikba kerülő háborús film egyik főszerepét.

2008.08.09 11:00rtlbulvar.hu

A második világháború idején játszódó produkciót az egyik legfantáziadúsabb rendező, Quentin Tarantino neve fémjelzi. 

A forgatókönyv szerint amerikai katonák egy csoportjára halálos ítélet vár. A harcosok megpróbálnak elmenekülni a végzet elől, és ezért egy küldetést kell teljesíteniük a szövetségeseknek. A szereposztás alapján Brad vezeti majd a kivégzés elől menekülő amerikai katonákat. 

Egyelőre csak az ő személye biztos, de már több sztár neve felmerült a szuperprodukció kapcsán. A hírek szerint Eli Roth alakítja Donny Donowitz őrmestert, a Zsidó Medvét, aki baseballütővel csapja szét a nácik fejét. Leonardo DiCapriót állítólag a főgonosz szerepére szeretnék megnyerni, Nastassja Kinski pedig az egyik női szerepet kaphatja meg.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.