Jaj azoknak, akik lekapták őket!

Képek - Brad Pitt letiltatta a lesifotókat a netről!

Brad Pitt ügyvédei perrel fenyegették meg azokat, aki felhasználják a sztár jelenleg Franciaországban élő családjáról készült lesifotókat.

Bájos képek a Jolie-Pitt családról! képgaléria

2008.07.24 10:45MTI

Brad Pitt ügyvédei perrel fenyegették meg azokat, aki felhasználják a sztár jelenleg Franciaországban élő családjáról készült lesifotókat.

A nagy távolságról különleges fényképezőgéppel "alattomban" készített fényképeket egy ismeretlen vásárlónak adta el az egyik paparazzo, s hamarosan több internetes honlapon is megjelentek. A jogtanácsosok csütörtökön az amerikai The Smoking Gun honlapon tették közzé felhívásukat.

Meglesték a Jolie-Pitt családot

A közleményből nem derült ki, hogy a Provence közelében letelepedett népes család mely tagjairól készültek a fotó.

Angelina Jolie-nak
és Pittnek a július 12-én született ikrekkel immár hat gyermekük van.

A sztárpár jó előre bejelentette, hogy az újszülöttek fotóinak kizárólagos jogát 11 millió dollárért egy amerikai magazinnak adták el, hogy a pénzt jótékony célra fordíthassák.

Pitt ügyvédei felhívták a figyelmet arra, hogy a lesifotók "rosszindulatúan megsértették" a színész magánéletét, és ez mind a kaliforniai, mind a francia törvények szerint törvénybe ütközik.

Csütörtökre a fényképek birtokába jutott, meg nem nevezett fotóügynökség elállt a fényképek forgalmazásától és eltávolította azokat a honlapjáról, akárcsak a képekhez hozzájutott többi "celeb" honlap.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.