Megijedt az ikerterhességtől!

Angelina Jolie terhesen is élvezi a szexet! - fotók a szexistennő Jolie-ról

A színésznő megijedt, mikor kiderült: ikreket hord a szíve alatt. Brad Pitt és Angelina Jolie nem számítottak dupla örömre ezért mindkettőjüket megrázta a hír, de most már boldogan állnak a nagy kihívás elébe.

Szexis fotók a színésznőről! képgaléria

2008.06.12 12:17ma.hu

- A házunk tele van gyerekekkel. Az ikrek születése után segítségre lesz szükségünk. A nagyszülők is besegítenek majd - újságolta Angelina

A párnak van már négy gyereke Maddox, 6, Pax, 4, Zahara, 3, és Shiloh, 2 éves, most egyből két kistestvért is kapnak. 

- Elég idősek ahhoz, hogy felfogják, hogy az ikrek is családtagok. Remélem a gyerekek is segíteni fognak, megpróbáljuk a kicsik gondozását egy nagy mókás családi programmá tenni, amiből senki sem marad ki - magyarázta a színésznő, aki szerint a terhesség jó hatással van a szexuális életre. 

- A terhesség sokkal kreatívabbá tett a szexben. Jól szórakozunk, abszolút teljes nőnek érzem magamat - mondta Jolie.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.