Sötét lett a család...

Képek: Miért járatja lányait feketében Jolie?

Angelina Jolie és Brad Pitt hamarosan újra szülői örömök elé néznek - Úgy tűnik, a csinos sztárpár kihasználja az időt, mielőtt újra teljes gőzzel babázni kezd, és járja a várost. De miért feketében...?

Angelina és a lányok: mindenki feketében! képgaléria

2008.05.13 11:15ma.hu

Minden idők egyik legszexisebb színésznője újra kikerekedett - Ez azonban nem akadályozza meg Angelina Jolie-t, hogy a csemetéket kicsit vásárolgatni vigye.

A képek tanúsága szerint az egyre bővülő Jolie-Pitt család kettévált, Brad a fiúkkal, Angie a lányokkal indult nézelődni. De milyen furcsák ezek a képek: a család tagjai ugyanis talpig feketébe öltöztek!

Talán csak egy kósza hóbortról van szó, hogy fekete-rajongó lett az egész família, de kissé furcsa gondolat a melegben sötét színbe öltöztetni a gyerekeket...

A fotók Monacóban készültek a sztárpárról és a csemetékről. A gyerekcsapat hamarosan, ha minden igaz, két újabb babával bővül. A legutóbbi hírek szerint Angelinának ikerlányai lesznek!

Mivel Jolie-nak és Pitt-nek egy vér szerinti és három örökbefogadott gyermeke is van már, sokáig kérdéses volt, vállalnak-e esetleg újabb saját csemetét.

A gyönyörű színésznő korábban azt nyilatkozta a sajtóban, hogy Brad-del közös lányuk, Shiloh is csak azért jött a világra, mert igaz szerelemből szeretett volna Pittnek gyermeket szülni - egyébként inkább az adoptálás híve.

Shiloh születése óta már egy újabb kisfiút is örökbefogadott a család, Pax-ot, aki Vietnámból származik. Ezzel négyre bővült a gyereklétszám, a kambodzsai Maddox, az etióp Zahara és a a sztárpár saját kislányával együtt. A csemeték most újabb kistestvéreket kapnak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.