Micsoda cicik! Az erkélyen villantott Jolie!

Szexi képek! Nézze meg az állapotos Angelina Jolie melleit!

Angenlina Jolie a minap Franciországbaqn pihent. A színésznő is nagyon jól tudja,hogy mindenhova fotóriporterek hada követi, mégis merész vetkőzésbe kezdett a hotelszobája erkélyén.

Képek: Angelina zavartalanul vetkőzik! képgaléria

2008.05.19 11:12ma.hu

Angelina Jolie nem szégyenlős. A fotósok szeme láttára vette át a felsőjét egy fraciaországi hotel erkélyén. A kismama nem zavartatta magát teljes higgadtsággal neki vetkőzött. Úgy látszik a hotelszoba nem volt elég tágas, hogy a műveletet pont az erkélyen kellett végre hajtania, de elképzelhető, hogy a vadóc Jolie csak villantani akart, hogy újabb botrányával a pletyka lapokba kerülhessen. Sikerült neki! 

A napokban az is kiderült, hogy a színésznő kislányokat hord a szíve alatt. Már az is furcsa volt, hogy amikor nyilvánvalóvá vált Jolie várandóssága, mindenki egyszerre ikerterhességről beszélt. Mindeddig azonban csupán pletykákra és találgatásokra alapozta a hírt a sajtó, hiszen a pár tagadta az értesüléseket. Most viszont bizonyossá vált a pletyka, hiszen a pár egyik hozzátartozója őszintén vallott a Star magazinnak arról, hogy Brangelináék tényleg dupla örömnek néznek elébe. 

A bennfentes szerint a pár nagyon megijedt, mikor megtudta, hogy Angie ikreket vár, de aztán hamar elszállt minden félelmük. 

– Brad alig bírja már kivárni, hogy a bébik világra jöjjenek. Ráadásul lányaik lesznek, aminek Brad különösen nagyon örül – nyilatkozta a forrás. 

A hírek szerint a sztárpár hamarosan hivatalossá teszi kapcsolatát, mégpedig egy luxushajón. Állítólag Maddox volt az ötletgazda, és a szerelmesek – bár sikertelen házasságaik óta nem tartják fontosnak a papírt – nem tudtak ellenállni kisfiuk kérésének.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.