Valóban ikrek érkeznek!

Képek: Végre kiderült - Angelina Jolie-nak lányai lesznek!

Vége a találgatásoknak: egy családtag megerősítette, hogy Angelina kislányt vár - nem is egyet.

Angelina 16 évesen - Lányai is ilyen szépek lesznek? képgaléria

2008.05.11 09:45netbulvar.hu

Vége a találgatásoknak: egy családtag megerősítette, hogy Angelina Jolie kislányt vár – nem is egyet. Már az is furcsa volt, hogy amikor nyilvánvalóvá vált Jolie várandóssága, mindenki egyszerre ikerterhességről beszélt.

Mindeddig azonban csupán pletykákra és találgatásokra alapozta a hírt a sajtó, hiszen a pár tagadta az értesüléseket.

Most viszont bizonyossá vált a pletyka, hiszen a pár egyik hozzátartozója őszintén vallott a Star magazinnak arról, hogy Brangelináék tényleg dupla örömnek néznek elébe.

Jolie és Pitt eddig csak a filmben házasodtak...

A bennfentes szerint a pár nagyon megijedt, mikor megtudta, hogy Angie ikreket vár, de aztán hamar elszállt minden félelmük.

– Brad alig bírja már kivárni, hogy a bébik világra jöjjenek. Ráadásul lányaik lesznek, aminek Brad különösen nagyon örül – nyilatkozta a forrás. A hírek szerint a sztárpár hamarosan hivatalossá teszi kapcsolatát, mégpedig egy luxushajón.

Állítólag Maddox volt az ötletgazda, és a szerelmesek – bár sikertelen házasságaik óta nem tartják fontosnak a papírt – nem tudtak ellenállni kisfiuk kérésének.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.