Tiniként sem volt semmi a színésznő!

Micsoda képek! Angelina Jolie 16 évesen, kihívó pózban!

Hatalmas érdeklődést váltott ki az a néhány fotó, melyet az In Touch Weekly magazin közölt le a tizenhat éves Angelina Jolie-ról - A szép színésznő kihívóan állt modellt a kamerák előtt.

Izgalmas képek a 16 éves Angelina Jolie-ról! képgaléria

2008.04.04 10:10ma.hu

Egy eddig nem látott fotósorozat került elő Angelina Jolie-ról! A rendkívül sikeres színésznő 1992-ben, mindössze tizenhat évesen volt bikini-modell, és profi módon pózolt a fotósnak, Sean McCall-nak.

Angelina Jolie ma a férfiak egyöntetű véleménye szerint a világ egyik legszexisebb színésznője - tizenhat esztendősen csupán szexi volt, de híres még nem. Csak ezután lett ismertté...

Már akkoriban is gyönyörű volt

Brad Pitt irigylésreméltó kedvese mit sem veszített bájából, sőt, ha lehet, ma még szexisebb! Ez különösen figyelemreméltó amellett, hogy rengeteget dolgozik - a filmezésen kívül karitatív tevékenységet is vállalt -, ráadásul a hollywood-i filmcsillag négyszeres anyuka.

Három gyermekét örökbefogadta, a negyedik azonban saját, Brad Pitt-tel közös kislányuk, Shiloh. A gyönyörű és talpraesett mama most várja az ötödik csemetét - egyes hírek szerint ikreket. A Pitt-Jolie család tehát hamarosan hattagúra bővülhet! Vajon erről álmodott tizenhat évesen Angelina...?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.