Rájár a rúd Mrs. Pittre

Angelina Jolie több Oscart is elvesztett

Bár már beindult a nagy esélylatolgatás, a február 24-én megtartandó ünnepélyes Oscar ceremónia azért még egy icipicit odébb van - mégis akadt valaki, aki már most veszített. Angelina Jolie ugyan nem tartozik az idei jelöltek közé - ám úgy tűnik hivatalosan is elveszítette a kis aranyozott emberkét.

2008.02.18 06:54ma.hu

Csakhogy a szobrot korábban kapta, az Észvesztő című 1999-es filmben nyújtott alakításáért a Legjobb Női mellékszereplő kategóriában, de úgy tűnik, hogy az elmúlt év családi tragédiájának esett áldozatul. Az Oscar-t a szép színésznő ugyanis tavaly elhunyt édesanyjának, Marcheline Bertrandnak adta rögtön a díjátadó után, ám a kaliforniai hotelszobából, ahol a néhai édesanya élt, nyom nélkül eltűnt.

A hírek szerint Angelinát, akit legközelebb a Wanted című thrillerben láthatunk, a szobrocska eltűnése nem aggasztja - jóval inkább törődik Földünk humanitárius katasztrófáival, ezért is ugrott el a múlt héten Bagdadba egy korántsem veszélytelen villámlátogatásra.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.