Brad Pitt tud valamit...

Ikreket vár Angelina Jolie?! - Képek a szexi színésznőről!

Még mindig van új a Nap alatt: Angelina Joile ismét terhes, ám ezúttal rögtön ikreket vár - Lehet, hogy hamarosan valóban nyolctagúra bővül az így is meglehetősen színes Jolie-Pitt família?

A szexi és a céltudatos Angelina Jolie képgaléria

2008.01.27 12:33netbulvar.hu

Brad Pitt valószínűleg a világ legjobb spermáival rendelkezik, mert szinte hetente képes teherbe ejteni szíve választottját. De szerencsére nem a bulvár újságírók irányítják a világot, így a fenti állítás sem nyer soha bizonyságot.

Tanulva a múltból, az egyik magazin megduplázta cikkük igazságtartalmának esélyét. Szerintük Angelina most egyenesen két csemetét hordoz a szíve alatt. A találgatásokat az keltette ismét szárnyra, hogy Angie mostanában hanyagolja az alkohol minden formáját. Valamint maga mögött hagyta Victoria Beckham-es csontváz külsejét is.

Sőt, lemondta következő filmje, a Wanted! európai promóciós körútját is. A firkászok találtak egy kotnyeles, mindent tudó barátot is (mint minden hasonló esetben). A bennfentes elárulta, hogy Brad és Angelina majd kiugranak bőrükből a boldogságtól.

Ha minden igaz, akkor néhány hónap múlva már hat, hét év alatti gyerekkel büszkélkedhet a Brangelina-klán. Múlt héten még a színésznő öccse, James Haven mesélt arról, hogy a páros adoptálásra készül. Egy újabb afrikai kislányt szerettek volna magukhoz venni, hogy Zahara ne érezze magát egyedül a multi-kulti famíliában.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.