Nem Anistontól retteg a legjobban

Angelina Jolie legnagyobb félelme

A nemrégiben a világ legszexibb színésznőjének választott Angelina Jolie feltárta élete legnagyobb félelmét - és ez nem Jennifer Aniston, ahogy azt sokan feltételezték. A szép Angelina ugyanis attól rettegett, hogy rossz anya válik belőle - és tekintettel arra, hogy családja rövid idő alatt négy gyerekkel gyarapodott, nyilván sokat is izgult ezen a kérdésen.

2008.01.06 10:10ma.hu

A hamarosan a Wanted című thrillerben látható anyuka akkor esett igazán pánikba, amikor először tartotta kezében első fogadott gyermekét, a ma már 6 éves kambodzsai Maddox-ot:

"Mások mindig olyan sötét színben láttattak, ezért gondoltam azt, hogy lehet, hogy nem is lehet belőlem anya, hiszen még magamban sem vagyok biztos. Aztán a kezembe adták Maddoxot, én pedig ránéztem és sírni kezdtem, mire ő rám mosolygott. Még soha életemben nem tartottam a kezemben gyereket, de megnyugtatott, hogy egy kisgyerek ennyire nyugodt a kezemben, és bátorságot adott ahhoz, hogy elhiggyem, hogy boldoggá tehetem, és így lett belőlünk egy család."

Angelina és párja, Brad Pitt azóta a szintén örökbefogadott vietnámi Pax Thiennel és az etióp Zaharával, illetve"saját" kislányukkal, Shiloh-hal gazdagították ezt a családot - eddig.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.