Tovább színesedik a család?

Újabb csemete kerül a Jolie-Pitt házba: de honnan? - Képek a családról

A világ legszínesebb családja megint bővülés előtt áll - Angelina Jolie ismét örökbe akar fogadni. Valószínűleg Afrikából érkezne az újabb csemete.

Angelina, Brad és a gyerekek képgaléria

2008.01.23 06:33netbulvar.hu

Los Angeles kedvenc gyerekgyűjtői ismét az afrikai kontinens felé veszik az irányt. Angelina Jolie és Brad Pitt szeretnének megint életet menteni, ezért örökbe fogadnak még egy árvát az oroszlánok földjéről.

A sztárpáros márciusban kezdene neki a keresgélésnek, szóval addig minden nyomorban élő gyermek gyakorolhatja még a bánatos tekintetet.

Az újabb adoptálásról Angie öccse, James Haven beszélt az egyik magazinnak. Szerinte azért szeretné a sztárpár a famíliabővítést, hogy Zahara ne legyen egyedül. Maddox-nak ott van Pax, Shiloh-nak pedig a szülők, akik hasonlítanak rá. Ám az etióp csöppség magányosan pózol a családi képeken.

Azért a rajongók még ne induljanak meg a játékboltok felé, hogy ajándékot vásároljanak kedvenceik új szerzeményének. Az elmúlt év valahogy gyerekmentesre sikeredett Brangelináéknál, de ettől függetlenül havonta érkeztek a hírek Jolie terhességéről, vagy örökbefogadásokról. Szóval nem biztos, hogy a húsvéti nyuszi megmentőket visz az afrikai árváknak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.