Egymás ellen a Mrs. Pittek!

Hoppá! Egyszerre mutatják be Jolie és Aniston filmjét!

Brad Pitt nejei egymás ellen harcolnak, igaz csak a mozikban. Ugyanis egyszerre mutatják be a Angelina Jolie jelenlegi és Jennifer Aniston ex feleség új filmjét.

Képek a dögös Jolie-ról! képgaléria

2008.06.17 15:00ma.hu

Egy héten belül debutál a két Pitt feleség október végén. Hogy melyiküknek lesz nagyobb sikere, az még a jövő zenéje. A kritikusok Jennifer Aniston sikerét jósolják, a Jóbarátok sztárja most is nevettető szerepben tündököl a "He's Just Not That Into You" vígjátékban. 

Angelina Jolie komolyabb szerepben próbálja ki, magát Clint Eastwood "Changeling" drámájában, amelyet kisebb promóció előz meg, mint Anistonét. Noha, azt se feletjük el, hogy Angelina filmje megjárta mát Cannes-t is, ahol pozitív kritikákat kapott a színésznő. 

A film igaztörténet alapján készült, 1920-ban játszódik. Egy olyan anyáról szól, aki elvesztette 9 éves fiát. 

Ráadásul Jolie-ra kellemesebb feladatok várnak: ugyanis augusztusra várja ikerlányait, a meglévő négy gyereke mellé.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.