Nem kockáztat a sztármama!

Angelina Jolie már kórházban várja ikreit! - képek a párról!

Angelina Jolie hollywoodi filmsztár egy dél-franciaországi kórházban várja ikergyermekei megszületését - közölte kedden a kórház szóvivője.

Képekben: Angelina és Brad szerelme képgaléria

2008.07.02 09:00MTI

Nadine Bauer, a nizzai Lenval kórház szóvivője elmondta, hogy Jolie-t előző éjjel vették fel a kórházba, jól van. Mint mondta, a színésznő felvételét a kórház szülészetére már egy ideje tervezik, és szinte teljességgel bizonyos, hogy Jolie a szülésig a kórházban marad. 

- Nem sürgős esetről van szó. Már egy ideje tervezték. Jolie jól van, minden rendben halad - mondta a szóvivő. A 33 éves Oscar-díjas színésznő korábban azt közölte, hogy augusztusra várja a gyermekeit. A sztárnak és Brad Pitt amerikai színésznek már van egy saját közös gyermeke, Shiloh, aki két éve császármetszéssel jött világra Namíbiában. 

A hollywoodi párnak két örökbefogadott fia és egy lánya is van: a hatéves Maddox Kambodzsából, a négyéves Pax Vietnamból és a kislány, a hároméves Zahara Etiópiából származik. A "Brangelina-klán" nemrégiben költözött a dél-franciaországi Provence Correns nevű falujában lévő Miraval-birtokra.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.