Szűzlányos éveit éli a híres sztár

Angelina Jolie magához fog térni

A szűzlányos éveit éli Angelina Jolie, de hamar kinövi majd. Így vélekedik legalábbis a színésznő második férje, Billy Bob Thornton.

2008.06.21 15:15UIP

Az Oscar-díjas színész és Angelina igen eseménydús éveket töltöttek együtt, abban az időszakban ők voltak Hollywood ügyeletes vadócai. Szinte mindennap beszámoltak a lapok valamilyen különcségükről. Hol arról, hogy kis tégelyekben egymás vérét hordják a nyakukban, hol meg arról, hogy minden díjátadóra menet pajkoskodnak a limuzin hátsó ülésén, és erről azonnal be is számolnak, amint a piros szőnyegre lépnek. 

Azután Angelina megállapodott: otthagyta Thorntont, meghódította Brad Pittet, családot alapítottak, és a színésznő hamarosan hatgyerekes családanya lesz, miután megszüli ikreit. – Ez nem Angie, ő továbbra is ugyanaz a bestia, aki volt, csak most szunnyad benne a tűz – vélekedik Billy Bob. – De biztos vagyok benne, hogy egyszercsak megunja ezt az unalmas állapotot, és megint az a különös vámpírlány lesz, akit annak idején megismertem. 

Billy Bobnak szemlátomást savanyú a szőlő. Most legfeljebb azzal vigasztalódhat, hogy ha a régi Angelinát akarja látni, megnézheti a Wanted című akciófilmben, amelyben a színésznő rejtélyes szupergyilkost alakít. (Wanted – hazai bemutató: 2008. június 26.)

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.