15 millió dollár a fotókért!

Fotók! Eladók a Brangelina-ikrek!

Még meg sem születtek Angelina Jolie és Brad Pitt ikrei, a legnevesebb amerikai magazinok máris versenyben állnak azért, ki közölje le az újszülött bébik első fotóit. Van olyan magazin, amelyik 15 millió dollárt adna a sztárpár csemetéinek képeiért.

Képek: Angelinának már hatalmas pocakja van! képgaléria

2008.06.04 13:40rtlbulvar.hu

TMZ.com értesülései szerint a People és az OK! Magazinok állnak a verseny élén. – Nagyon boldogok lennénk, ha mi jelentethetnénk meg az első képeket. Minden jót kívánunk a családnak – reagált a találgatásokra a People szóvivője. 

Az OK! Képviselője egyenesen kijelentette: badarság azt állítani, hogy nincs tétje annak, ki közli le a sztárfotókat. 2006-ban, amikor Shiloh született, a People-ben jelenhettek meg a család kicsi kincsének képei. 

A pár a befolyt milliókat természetesen jótékony célra ajánlotta fel.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.