A sztár akár egy nagy, érett alma!

Képek: Angelina végre megmutatta magát - meg a melleit is...

Kétségtelenül Angelina Jolie és Brad Pitt volt a Cannes-i filmfesztivál egyik legtürelmetlenebbül várt párja! A boldog kismama most nyilvánosan is megmutatta domborodó pocakját, méghozzá igen feltűnő ruhában.

Angelina zöldben, hatalmas pocakkal és mellekkel! képgaléria

2008.05.20 10:00ma.hu

Talpig zöldben jelent meg párja, a kissé borostás Brad Pitt oldalán a csodaszép Angelina Jolie - A szépséges színésznő valósággal ragyogott, és attól sem riadt vissza, hogy mélyen dekoltált ruhát vegyen fel.

A sztár Kung Fu Panda című filmjének premierje is most volt, így Dustin Hoffman és Jack Black is megjelent a szereplőgárdából, akik jóízűen tréfálkoztak a színésznővel.

Hamarosan érkeznek az ikrek...

Jolie-n látszik, hogy majd' kicsattan a boldogságtól, főként, hogy kedvese védelmezőn öleli át. Mindenki nagyon örült Angelinának, hiszen a színésznő most jelent meg először nagy nyilvánosság előtt, mióta újra gyermeket vár.

Jolie nemrég meg is erősítette a pletykát, miszerint ikreket vár. A hírek szerint ráadásul újra lányok érkeznek, Brad és Angelina eddigi egyetlen vér szerinti babája, Shiloh után.

Tény, hogy ennél nagyobb pocakot elképzelni sem nagyon lehet, de a szép színésznő szemmel láthatóan egyáltalán nem bánja "méreteit", sőt. Formás melleit illetően most még nagyobb betekintést engedett a közönségnek...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.