Utálja a forgatókönyvet, de az ágy jöhet!

Képek - Angelina: Nincs is jobb a terhes szexnél!

Az ikrekkel várandós Angelina Jolie, négy további gyermek anyukája elárulta, hogy szerinte a terhesség remek hatással van a szexuális életre, Brad Pittnek nehéz ajándékot venni, utál forgatókönyvet olvasni és a bűnösöknek bűnhődniük kell.

Bájos képek a Jolie-Pitt családról! képgaléria

2008.06.17 08:30MTI

A hollywoodi filmsztár az Entertainment Weekly legutóbbi számának nyilatkozott filmes karrierjének jelenlegi állásáról és magánéletéről.

A 33 éves Oscar-díjas színésznőnek hamarosan két munkája is a mozikba kerül: a Wanted című brutális bosszúthriller Timur Bekmambetov rendezésében, és a Cannes-ban bemutatkozott Clint Eastwood-film, a húszas években játszódó Changeling.

Jolie, aki a Forbes magazin múlt héten közzétett évi százas listája szerint a világ harmadik legbefolyásosabb személyisége, mostanában visszavonultan él Franciaországban, s az egész bulvársajtó arra koncentrál, hogy le ne maradjon ikrei megszületéséről.

Angelina és Brad ikreket várnak

A várandósság "remek a szexuális életnek. Sokkal kreatívabbá teszi az embert. Örömet okoz, és nőként az ember olyan kerek és egész" - vallotta be kendőzetlenül a magazin kérdésére.

Elmondta, hogy társával (aki nem férje ugyan, de ez szerinte nem is fontos, mivel a családjuk közös, hiszen Brad Pitt szintén örökbe fogadta három gyermeküket, és már született egy közös kislányuk is) nem számítottak ikrekre, és őket is sokkolta a hír.

Most még Pitt emelgeti helyette a kicsiket (Maddox 6, Pax 4, Zahara 3, Shiloh pedig 2 éves), ha babusgatni akarja őket, mert az orvos eltiltotta az erőfeszítéstől, de ahogy hatan lesznek, már készenlétben állnak Pitt szülei, és persze segítséget is felfogadhatnak.

Ám szeretnének úgy egyensúlyt teremteni a családon belül, hogy minden kicsire egyformán tudjanak figyelni. Nyakát Pitt és Maddox ajándéka ékesíti: a kisfiú anyák napjára egy géppisztolyt rajzolt neki, mert imád ilyesmiket rajzolni, a papa pedig a minta alapján medált csináltatott belőle - büszkélkedett.

Megemlítette, hogy apák napjára nem egyszerű viszonozni az "édes" gesztust, mert társának nem könnyű meglepetést szerezni:

"Kifogástalan ízlése van. És ha valamit meglát, ami tetszik neki, akkor megveszi magának". "Rettenetes forgatókönyv-olvasó vagyok" - leplezte le magát. -"Imádok olvasni, de utálom a forgatókönyveket. Brad sokat olvas, mert ő producer is. Gyakran tréfálkozunk rajta, hogy én meg gyűlölöm. Nincs türelmem hozzájuk. De filmet sem tudok nézni. Rendszerint az történik, hogy megbeszélem Geyerrel (Geyer Kosinski a menedzsere), az adott életkoromban milyen típusú nőt vagy sztorit szeretnék eljátszani."

Az ENSZ-jószolgálati nagyköveteként megszólítva hangsúlyozta, hisz benne, hogy "igazság nélkül nincs tartós béke". Ezért figyelemmel kíséri a nemzetközi büntetőbíróság lépéseit, és támogatja a dárfúri letartóztatásokat.

"Nem az vagyok, aki fehér zászlót tartva várja, hogy valami történjen. Szerintem azoknak, akik ilyen szörnyű dolgokat követtek el, el kell számolniuk tetteikkel" - szögezte le Jolie a BBC által is ismertetett interjúban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.