Jolie túlszárnyalja Lopezt is

Angelina egy vagyont költött a babaszobára - képek a lurkókról

Mindenki levegő után kapkodott, amikor híre ment, hogy Jennifer Lopez a szülése előtt 50 000 dollárért (8 millió forint) rendeztette be a babaszobát, pedig hol van ez az összeg attól, amennyiért Angelina Jolie vásárolt be érkezõ ikrei számára.

Bájos képek a Jolie-Pitt családról! képgaléria

2008.06.14 09:30UIP

A színésznő és párja, Brad Pitt 140 000 dollárt (22,5 millió forint) csengettek ki azért, hogy a kicsik minél kényelmesebb és fényűzőbb körülmények között gőgicsélhessenek. A sztárok között felkapott Petit Tresor bababutikból rendelték az árut, és a cég emberei rendezték be a szobát Angie szigorú felügyelete alatt.

A babaszoba úgynevezett Versaille stílusban készült el, azaz rokokó ágyacskák, asztalkák, függönyöcskék és két rózsaszín kristálycsillár virítanak benne. Angie és Brad persze megengedhetik a fényűzést, hiszen együtt évente 40 millió dollárt (6 és fél milliárd forint) keresnek.

Angelinát legközelebb a Wanted címû akciófilmben láthatjuk Morgan Freeman és James McAvoy oldalán. (Wanted - hazai bemutató: 2008. június 26.)

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.