Nem szeretné a sztár, ha túlságosan elhízna!

Jennifer Garner a szupermarketben fogyózik!

A hollywoodi színésznő két gyermeket nevel és nehezen oldja meg a bevásárlást...Jennifer Garner viszont azt sem szeretné, ha túlságosan elhízna, így meg kellett találni a megfelelő módszert arra, hogy az egész családja rendesen egyen.

2009.02.20 18:30ma.hu

A szupermarketben nem csak bevásárolni, hanem bizony fogyózni is lehet! Jennifer ugyanis mindent megtalál a boltban, ami a fogyókúrájához kell és egészséges. 

Az ő fogyókúrás étrendje a szupermarketekben kapható, egészséges élelmiszereken alapul. 

A Good Housekeeping, az egyik legnépszerűbb amerikai női lap dietetikusa által kidolgozott kúra arra is megtanít, hogyan válasszunk értékes élelmiszert a fölösleges kalóriákat tartalmazó, egészségtelen termékek helyett, amelyek olyan sokszor torpedózták már meg a fogyókúráinkat. - írja a Kiskegyed.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.