A sztár párnak ismét babája születik!

Képek! Jennifer Garner és Ben Affleck újra szülők lesznek?

Második gyermekét várja a hollywoodi sztárpár, Jennifer Garner és Ben Affleck. Az örömhírt a 36 éves színésznő filmbéli partnere, Victor Garber árulta el.

Gyönyörű család! Ben és Jennifer csodás szülők! képgaléria

2008.10.13 16:00ma.hu

Victor Garber szerint Jennifer első gyermeke, Violet egy igazi angyal, tündéri és eleven, Jennifer pedig csodálatos anya. 

Persze nemcsak Jennifer jó szülő, a régebben alkoholproblémáiról és szerencsejáték-függőségéről híres Affleck is rengeteget változott felesége mellett.

„Amikor kislánykoromban magam elé képzeltem a férfit, aki majd a gyermekem apja lesz, pont olyan volt, mint Ben” - mondta a színésznő korábban egy interjúban.
 
Jennifer Garner és Ben Affleck kislánya három évvel ezelőtt született - a sztárpár 2004 óta alkot egy párt. 

Magánéletüket közismerten nem teszik közhírré, és általában kerülik a nagy felhajtással járó eseményeket.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.