"Nem vagyok terhes csak sokat reggeliztem"

Mókás fotók! Jennifer Garner nevet Hollywoodon!

Mindig nevetek, ha az emberek találgatnak! Terhes, nem terhes? Mitől nagy a pocakja? Mikor kiderült, hogy terhes vagyok második kisbabámmal is ugyanez történt!- nyilatkozta Jennifer a showbiz.sky.com-nak.

Jennifer mókázik és bolondozik! képgaléria

2008.08.26 16:00ma.hu
Jen igazi mókamester!

"Amikor vicces kedvemben vagyok azt szoktam mondani, hogy nem is vagyok terhes, csak túl sokat reggeliztem, és a pocakom egy kis csomag, ami a reggelim miatt van ott, de estére eltűnik!" - viccelődött a kismama.
 
Ben Affleck és Jen hivatalosan is bejelentették, hogy 2 éves lányuk, Violet mellé egy kistestvérrel fog gazdagodni a családjuk. Tehát a kis pocak valóban egy babát rejt magában!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.