Villantott Ben Affleck neje!

Fotók! Mellbimbóját is lekapták a terhes Jennifer Garner-nek!

Kiegyensúlyozott családi életet él a sármos Ben Affleck: ma már csak a nejének, Jennifer Garnernek enged, ha az csábítja bájaival. A színésznő is így van ezzel, ám úgy tűnik, most kivételt tett - akaratlanul...

Ilyen sincs gyakran: Jennifer Garner mellbimbója kilátszott! képgaléria

2008.11.17 11:45ma.hu

Második gyermekét várja a színész házaspár, Ben Affleck és Jennifer Garner - Lányuk, a kis Violet hamarosan kistestvért kap.

Jennifer Garner nem is igen vágyik már a rivaldafénybe, ám a napokban kivételt tett: bájos fotósorozat készült róla már domborodó pocakkal. A színésznőt a tengerparton fényképezték, szexis fehér ruhában.

A sármőr Affleck a lányával

Öltözéskor azonban Jennifer nem vette észre, hogy alaposan elmozdult rajta a ruha...A lesifotók megörökítették a nem mindennapi pillanatot: Garner cicit villantott!

Nem tudni, hogy a férje, Affleck hogyan fogadta a meghökkentő képeket - annyi bizonyos, hogy az egykori Don Juan nagyon ragaszkodik a nejéhez.

A már több románcra ráfázott sármőr lassan öt éve, hogy társául választotta az Alias sztárját, "a másik Jennifer-t", miután kapcsolata zátonyra futott JLo-val, azaz Jennifer Lopezzel.

Ben Affleck korábban nemcsak alkohol-, de szerencsejáték-függő is volt; Ám a felesége mellett teljesen megváltozott, és legszívesebben családjával tölti szabadidejét.

Hároméves lányuk, Violet is egy igazi, eleven tündér, állítják a sztárpár barátai, sőt a kollégák is el vannak ragadtatva a sztárcsemetétől.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.