Violet Afflecknek a legmenőbb helyen vásárolnak!

Bűbájos képek! Jennifer Garner és Ben Affleck minden percet gyermekükkel töltenek!

A sztárcsalád, Jennifer Garner, Ben Affleck és kislányuk Violet megpróbálják a lehető legtöbb időt együtt tölteni! A pár együtt vásárol, utazik és sétál gyermekével!

Legfrissebb képek a családról! Jennifer pocija már jól látszik! képgaléria

2008.11.03 20:00ma.hu
A képen jól látszik Jennifer növekvő pocakja!

A családról készült legfrissebb fényképeken egyértelműen látszik Jennifer kerekedő pocija, most már teljesen bizonyos, hogy második gyermekét várja a hollywoodi sztárpár.  Jennifer Garner és Ben Affleck új kisbabájáról szóló örömhíreket a 36 éves színésznő filmbéli partnere, Victor Garber árulta el. 

Victor Garber
szerint Jennifer első gyermeke, Violet egy igazi angyal, tündéri és eleven, Jennifer pedig csodálatos anya.

Állítólag nemcsak Jennifer jó szülő, a régebben alkoholproblémáiról és szerencsejáték-függőségéről híres Ben Affleck is rengeteget változott felesége mellett.
 
Amikor kislánykoromban magam elé képzeltem a férfit, aki majd a gyermekem apja lesz, pont olyan volt, mint Ben” - mondta a színésznő korábban egy interjúban. 

Jennifer Garner és Ben Affleck kislánya három évvel ezelőtt született - a sztárpár 2004 óta alkot egy párt, és most újabb babát várnak!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.