Egy őrült alak zaklatja a terhes színésznőt!

Jennifer Garnert egy perverz fenyegeti! Mocskos, szexuális levelekkel zaklatják!!

Jennifer Garnert már évek óta zaklatja egy perverz férfi, és a színésznő képtelen megszabadulni zaklatójától. Ráadásul nemcsak ő, hanem férje, kislánya és a szíve alatt hordott gyermeke is veszélyben van!

A bájos Jennifer családjával! képgaléria

2008.11.20 16:15ma.hu
Épp második gyermeküket hordja a szíve alatt!

Egy bizonyos Steven Burky nevű ember körülbelül hat éve folyamatosan zaklatja a színésznőt. A bíróság arra kötelezte a férfit, hogy maradjon távol Jennifertől, és semmilyen kapcsolatot ne létesítsen sem vele, sem családjával. 

A színésznő a következőket nyilatkozta a férfiről: 

"Mr. Burky követett és zaklatott. Folyton csomagokat és leveleket küldött, paranoiás gondolatokkal, és bármerre mentem az országban, követett." 

Jennifer érthető módon nemcsak önmagáért, hanem kislányáért, Violetért és férjéért, Ben Affleckért is aggódik, ráadásul épp második gyermeküket hordja a szíve alatt. 

Most Jennifer minden lépését testőrök vigyázzák, nemhogy baj történjen!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.