Őrült szerelmes zaklatja a színésznőt!

Képek - Jennifer Garnertől távoltartják az árnyékát!

Hat éve nem tud nyugodtan aludni az immár második Affleck-babát váró Jennifer Garner - Most azonban úgy tűnik, eltávolítják közeléből az "árnyékát"...

Jennifer Garner és Ben Affleck újabb babát várnak! képgaléria

2008.11.25 11:48ma.hu

Megtalálta és előállította azt a férfit a rendőrség, aki már hatodik éve nem tud elszakadni Jennifer Garnertől.

Nem lehet mondani, hogy Steven Burky távolról imádja a színésznőt, hiszen mindent megtett azért, hogy minél közelebb férkőzhessen hozzá: árnyékként követte, szerelmes leveleket írt neki, sőt, még a Ben Affleck és Jennifer családi házánál is megjelent.

Ben Affleck és Jennifer: érkezik a második baba

Bőven kimerítette a zaklatás kategóriáját, noha családja véleménye szerint a mentálisan sérült férfi ártalmatlan.

A New York Daily News beszámolt róla: ügyét bíróság elé vitték, és távoltartási végzést adtak ki ellene. Ennek értelmében Steven Burky három évig nem közelítheti meg Garnert.

Éppen ideje volt egyébként, hogy a rendőrség "lekapcsolja" az őrült szerelmest, hiszen a színésznőnek nyugalomra van szüksége. Az Alias csinos sztárja és kedvese, Ben Affleck második közös gyermeküket várják.

A mutatós színész házaspárnak már van egy kislánya, a tündéri szőke Violet, s úgy hírlik, fiú kistestvér érkezik.

A nők egykori bálványa, Ben Affleck nagyon megtalálta számítását a csinos színésznő mellett - A sármőr előzőleg Jennifer Lopezzel ugrott majdnem bele egy házasságba, de úgy tűnik, nem választott rosszul, hogy mégsem tette.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.