Gengszeterek közé keveredik a színész

Affleck emlékezetét vesztve kalandozik!

Ridley Scott, a Gladiátor rendezője Casey Affleckkel forgatja le a The Kind One című drámát - A forgatókönyvíróként befutott Tom Epperson első regényéből készülő filmben az Oscar-díjas Affleck emlékezetét vesztve kalandozik.

2008.04.24 14:30MTI

Ridley Scott, a Gladiátor rendezője Casey Affleckkel forgatja le a The Kind One című drámát. A forgatókönyvíróként befutott Tom Epperson első regényéből készülő filmben az Oscar-díjas Affleck (Jesse James meggyilkolása, a tettes a gyáva Robert Ford) emlékezetét vesztve a harmincas évek Los Angelesének gengsztervilágában kalandozik.

A forgatás kezdetének dátuma még nem derült ki a Variety című szaklap cikkéből. Scott jelenleg helyszíneket keres a Body of Lies című politikai thrilleréhez, amelynek fő szerepeit Russell Crowe és Leonardo DiCaprio alakítja.

DiCaprio újságíróból CIA-ügynökké avanzsált férfit játszik, aki egy al-Kaida főnökre vadászik. A film bemutatóját októberre tervezik.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.