Tényleg kistestvért kap a sztárcsemete!

Képek - Kiderült a titok! Új baba érkezik Affleck-ékhez

Valóban igaz - Az elmúlt hetekben kapott szárnyra a pletyka, hogy Ben Affleck talán újra apai örömök elé néz. Most kiderült az igazság!

Boldog család: Affleck Jennifer Garnerrel és kislányukkal képgaléria

2008.07.21 15:30ma.hu

A sztárpáros egy közeli ismerőse elárulta a titkot! - Eszerint nemcsak pletyka volt, hogy a szívtipró Ben Affleck és neje újabb gyermekáldás előtt áll. Jennifer Garner újra terhes, ráadásul, már az ötödik hónapban van!

A harminchat éves színésznő és Ben Affleck egy tündéri, szőke kislánnyal büszkélkedhet, aki külsőre inkább Jennifer-re emlékezetet. Úgy tűnik, a kétéves Violet mostmár biztosan nem marad egyke.

Ben, Jennifer és a kis Violet

Hiába hát az időnként szárnyra kapó híresztelések, miszerint Affleck-ék házasságában is akadnak gondok - A sztárpár a jelek szerint teljes boldogságban és egyetértésben éldegél, magánéletükről szinte alig hallani.

Persze, Jennifer és Ben még nem beszél a második gyermek érkezéséről, de talán csak napok kérdése, és ők is megszólalnak.

A kislány után talán ezúttal fiút szeretnének. Kíváncsian várjuk, vajon Garner szakasztott mása után érkezik-e kis Ben Affleck is?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.