Ben és Matt elválaszthatatlanok!

Affleck legjobb barátjával ünnepelte 3. házassági évfordulóját.

Jennifer Garner és Ben Affleck a hétvégén kettős randevún vett részt. A másik randizó pár természetesen Ben legjobb barátja, Matt Damon és várandós felesége, Luciana Barroso volt. .

Képek a Jennifer Garnerről és kislányáról! képgaléria

2008.07.01 08:30rtlbulvar.hu

A kis csapat a Nobu Malibu étteremben töltött el két kellemes órát, különlegesen elkészített halat és sushit vacsorázva. – Ben és Matt szórakoztatták a hölgyeket, akik egész este a hasukat fogták a nevetéstől – mesélte az egyik pincér. 

Amikor kihozták a desszertet, az asztaltársaság egy emberként kívánt a 3. házassági évfordulóját ünneplő Affleck-házaspárnak még legalább ötven hasonlóan szép évet. – Jen és Ben láthatóan nagyon jól érezték magukat, kéz a kézben távoztak az étteremből – árulta el a kukkoló

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.