Még egy gyermeke lesz a sármos sztárnak

Matt Damon újra apa lesz! - Szexis képek a tavalyi Év Férfijáról

Újabb gyerkőc nevetésétől lesz hangos Matt Damon-ék háza - Ismét gyermeket vár ugyanis a jóképű színész felesége. A párosnak már van egy közös kislánya.

Matt Damon a legszexisebb - Íme a dögös dobogós! képgaléria

2008.03.10 17:00ma.hu

Matt Damon másodszor is apa lesz - Otthon viszont az új jövevénnyel együtt már három gyermek fogja hamarosan várni! Feleségével, Luciana Barrosóval ugyanis van már egy másfél esztendős kislányuk, Isabella - de a családdal él az asszony korábbi házasságából született lánya, Alexia is.

Matt és Luciana

A sármos sztár 2005-ben vette feleségül a korábban bárpultosként dolgozó, csinos Lucianát. A páros nagy boldogságban nevelgeti a gyermekeit - valószínű, hogy az új baba személyében a szülők most egy kisfiúra számítanak, hiszen jelenleg nőuralom van a háznál.

Matt Damon nagy feltűnést keltett azzal, hogy tavaly a People magazin olvasói a legszexisebb férfinek választották. A helyes sztár maga is őszintén megdöbbent azon, hogy olyan neveket előzött meg sármjával, mint George Clooney vagy Brad Pitt.

Emellett a színész egészen hétköznapi életmódjával is kivívja az emberek szimpátiáját. Hiszen kevés hollywood-i világsztár mondhatja el magáról, hogy ilyen példás családapa...

Kapcsolódó írások:

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.