Jennifer Garner megint terhes?

Bájos képek: Hoppá - Újra apa lesz Ben Affleck?

Két héttel ezelőtt még arról szóltak a hírek, hogy a házaspár hamarosan el fog válni. De még azelőtt, hogy esélyünk lett volna egy jót nevetni a hallottakon, megjelent a következő csúcs-történet, miszerint Jen újra terhes.

Boldog család: Affleck Jennifer Garnerrel és kislányukkal képgaléria

2008.07.11 16:30rtlbulvar.hu

Nahát! Ben Affleck és Jennifer Garner talán a második babájukat várnák? A The National Enquirer című lap egyik forrása állítja, hogy a sztárházaspár újra gyermekáldás elé néz.

- Néhány nappal a Függetlenség Napja előtt, Jennifer elkezdte felhívogatni a közös ismerősöket és jóbarátokat, hogy elújságolja nekik a jó hírt, miszerint újra kismama lett. A hírek szerint már a harmadik hónapban jár, és Bennel szinte az egekben járnak a boldogságtól. Azt azonban még nem döntötték el, hogy szeretnék-e tudni a baba nemét.

Affleck, Garner és a kis Violet

A pár a híreket azonban még nem kommentálta, szóvivőjük is csak a szokásosat mondta, miszerint erről nem nyilatkozik, és nem ad ki magánjellegű információt a párról.

Affleck és az Alias sztárja 2005-ben házasodott össze, miután 2003-ban megismerkedtek a Fenegyerek című film forgatásán.

Első gyermekük, Violet 2005. decemberében született.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.