Újabb bébit akarnak Jennifer Garner-ék!

Ben Affleck már a harmadikon dolgozik!

Ben Affleck alig egy hónapja vált kétgyermekes apukává, de már most szívesen belevágna egy újabb bébiprojektbe. Neje, Jennifer Garner ugyanis másodszor is kislányt szült neki, amivel ő nem elégedett maradéktalanul.

Ben bájos apuka! képgaléria

2009.02.10 19:40rtlbulvar.hu
Ben felesége és kislánya!

- " Ben minden vágya egy kisfiú. Már elképzelte, hogy majd együtt járnak kedvenc baseball csapata, a Red Sox meccseire, szuper szerelésekbe öltözteti a fiát, és együtt drukkolnak a lelátón. Jen azonban hajthatatlan." – mesélte a család egyik barátja.
 
A színésznő ugyanis kijelentette, hogy a maga részéről lezártnak tekinti a gyerektémát. Sőt, azzal viccelődött, hogy ha Ben újabb bébit akar, akkor kénytelen lesz saját magának gyártani egyet. 

A kemény szavak mögött azonban érzékeny női lélek lakozik, akit hites ura pillanatok alatt az ujja köré tud csavarni. 

A jóbarát szerint még néhány hónap, és már Jen is ugyanúgy akarja a harmadik csemetét, mint Ben. 

De ha mégsem jön össze, a színész majd a lányokkal jár baseball meccsekre…

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.