Szép, szép, csak nagyon hosszú!

Képek - Ben Affleck lányának neve nem fér ki!

Új tag érkezett január elején az Affleck-családba - Jennifer Garner és sármos férje, Ben akkor még nem árulta el újabb kislánya nevét...

Képekben az Affleck-család, itt még csak hármasban képgaléria

2009.01.14 15:08ma.hu

Kistestvére született a hároméves Violet-nek - Ben Affleck és Jennifer Garner január 6-án született második gyermeke szintén kislány lett, de a sztárszülők a baba érkezésekor nem árulták el a pici nevét.

Most kiderült, az újabb Affleck-lányt Seraphina Rose Elizabeth Affleck-nek hívják.

Affleck a nagyobbik lányával

A hollywood-i sztárpáros régóta tervezett újabb csemetét. Garner terhességének hírét a 36 éves színésznő filmbéli partnere, Victor Garber árulta el hónapokkal ezelőtt, aki közeli barátja a családnak.

Szerinte Affleck-ék elsőszülött lánya is nagyon eleven és aranyos, Jennifernél jobb anyát pedig elképzelni sem lehet!

A gyermeknevelés egyébként a korábban alkoholproblémákkal küzdő Ben Affleck-et is teljesen megváltoztatta.

A sármos színész nemcsak az itallal, de szerencsejáték-szenvedélyével is küzdött. Hamarosan inkább azon fáradozhat, hogy igazságot tegyen két kislánya között!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.