Csúnya sebeket szerzett- Eleshetett a színésznő!

Ciki! Vérző térdekkel mászkált Jennifer Garner!

Jennifer Garner és Ben Affleck hétvégén bevásárolni indultak kislányukkal, Violet Affleck-kel, ám a színésznőn valami furcsát fedeztek fel a fotósok...a térdén sebek voltak, amik véreztek is, ám Jen nem sokat törődött a nem túl szép látványt nyújtó sérüléssel.

Sebes térdekkel és igénytelen ruhában sétált Jennifer Garner... képgaléria

2009.04.27 17:30ma.hu
Mi történhetett? Vérzik Jen térde...

Jen most töltötte be épp 37. életévét, és a napokban fejezte be Ghosts of Girlfriends Past című filmjének forgatását. Az Alias sztárja ezen a délutánon nem tudni miért, de sérült térdekkel sétált férjével és kislányával… 

A családi idill békésnek és harmonikusnak tűnik, ám nemrég felröppentek a hírek, miszerint a színésznőt több alkalommal is látták kijönni a híres író és terapeuta Holly Hein rendelőjéből.
 
Jennifer állítólag azért jár a szexterapeutához, mert nem szeretné, ha a néha felmerülő problémáik elhatalmasodnának. 

- „Jennifer és Ben kapcsolata hullámzó, egyszer fenn, egyszer lenn. Ezért rövid időnként be szokott jelentkezni Dr. Heinhez” - nyilatkozta a pár egyik ismerőse. 

- „Ben csodálatos, de néha nagyon bizonytalan tud lenni. Azt szereti, ha Jen mindig odaadó feleségként viselkedik” - tette hozzá. 

Jennifer Garner különben januárban adott életet második kislányának egy Los Angeles-i kórházban. Állítólag a 3 éves Vilolet-et a szülés előtti hetekben kivették az óvodából, és otthon volt anyukájával. A család munka ügyben sem unatkozik manapság…

Ben Affleck februártól a He's Just Not That Into You című romantikus komédiában látható az amerikai mozikban. 

Az immár kétgyermekes anyuka, akit sokan az Alias című akcióthriller-sorozatból ismernek, legutóbb a tavalyi Oscar-díjas Juno című vígjátékban játszott - éppenséggel egy örökbefogadó anyát.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.