Már nem megy az ágytorna?

Képek - Nahát! Gondok Affleck-kel? Jennifer Garner szexterapeutához jár

Négy évnyi házasság és két gyermek után nem tökéletes a sztárpár kapcsolata - legalábbis ami a hancúrozást illeti. Egy bennfentes szerint Jennifer Garner sűrűn látogatja a szexdoktort.

Kicsit teltebb, de csinos - Jennifer Garner, a gyakorlott anyuka képgaléria

2009.04.23 11:05ma.hu

Úgy tűnik, nem minden olyan fényes a sármos Ben Affleck és csinos felesége, Jennifer Garner kapcsolatában, mint ahogyan az kívülről látszik.

Egy, a Star magazinnak nyilatkozó informátor szerint négy éves házasság és két közös gyermek után az Alias sztárja mostanában gyakran keres fel egy Holly Hein nevű doktornőt, aki nem más, mintz szexterapeuta.

A 37 éves Jennifer-t több alkalommal is látták felbukkanni a neves szakember rendelőjénél.

A forrás szerint Affleck-nek és Garnernek is vannak mélypontjai a kapcsolatukban, ezért a feleség semmit sem bíz a véletlenre.

Inkább segítséget kér, hogy nehogy rosszabbodjanak a dolgok. Tippeket kért, hogy ébren tartsa a szenvedélyt...

Tény, hogy a színésznő a szülés után nem adott le minden felesleges kilót, s olykor látni meglepően hanyag szerelésben: a közelmúltban kilógó, szakadt bugyival fotózták le...

Az ismerős a Star magazinnak elmondta, Jennifer semmiképp sem szeretné elveszíteni Ben-t.

Érthető, ráadásul a párosnak nemrég született meg második gyermeke, Seraphina Rose Elizabeth - idősebb lányuk, Violet Anne pedig hároméves.

A hírek szerint a házaspár nem állna meg három babánál, a büszke papa, Affleck ugyanis szeretne egy kisfiút is.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.