A sztár lánya németül káromkodott egy étteremben!

Kínos helyzetbe került gyermeke miatt Ben Affleck!

Kínos pillanatokat élt át a napokban Ben Affleck, ugyanis a sztár hároméves kislánya, Violet németül kezdett káromkodni egy étteremben. A dolog úgy történt, hogy Ben egy mexikói étterembe vitte kislányát, ám amint kihozták az ételt, mindkét tányért apja ölébe borította.

Ben és felesége a kis Violet-tel! képgaléria

2009.04.08 10:30rtlbulvar.hu
Ben és Violet!

Erre Ben egy nagyot káromkodott, de németül: scheisse! 

– "Hogy miért pont németül fakadtam ki, fogalmam sincs." – meséli az Oscar-díjas sztár.
 
– " Még soha nem jártam Németországban. Valószínűleg a tudatalattimból bukkant elő, talán mert azt akartam, hogy Violet ne tanuljon csúnya szót. 

De ez nem jött be. Rögtön megkérdezte, miért mondtam, és mit jelent. Próbáltam bagatellizálni a dolgot, mondván, csak úgy kicsúszott a számon, és egyébként nem szabad ilyet mondani. Több se kellett neki, elkezdte hangosan ismételgetni: scheisse, scheisse, scheisse! Természetesen mindenki minket nézett, én meg égtem, mint a Reichstag.
"

Ben Affleck még kellemetlenebb helyzetbe kerül új filmjében, A dolgok állásában. Feltörekvő politikust alakít, akinek megölik a szeretőjét. 

A rendőrség és egy oknyomozó újságíró – Russell Crowe – ki akarja deríteni az igazságot, és egyre több gyanús ügyre derül fény. 

State of Play – hazai bemutató: 2009. május 28.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.