Még a szívverés is gyorsul a neve hallatán

Plusz 6 jel, hogy az Igazit találtad meg!

Nagy boldogsággal tölti el az embert, amikor úgy érzi: végre azzal az emberrel van együtt, aki megfelelő a számára, megtalálta az Igazit! De honnan tudhatja?

2012.05.06 14:55ma.hu

Nem olyan nehéz felismerni, vajon a számunkra valóban megfelelő társsal vagyunk-e együtt. A szerelem-szakértők összegyűjtöttek jó néhány jelet, hogy tudhassuk: az őszinte, igaz szerelmet találtuk-e meg.

Korábban már olvashattunk arról, mely jelekből tudhatjuk, hogy az Igazival van dolgunk - most íme még néhány jel, amely alapján eldönthetjük, csakugyan a párunk-e a Nagy Ő.

- Ha csak úgy "elvagyunk", az sem baj

Árulkodó jel lehet egy kapcsolat minőségét illetően, ha nincs semmi különösebb programunk, de a semmittevés is nagyon jó együtt. Nincs szükség extra elfoglaltságokra ahhoz, hogy jól érezzük magunkat. Mondhatni, a hallgatás is jó együtt, és semmiképpen sem kínos...

- Nem érezzük úgy, hogy mással is randizni kéne

Ez egyértelmű jele annak, hogy nem vágyunk senki másra, csak a párunkra. Hiába ostromol esetleg más, hiába tároltuk korábban számos szóba jöhető ismerősünk telefonszámát, meg sem fordul a fejünkben, hogy foglalkoznunk kellene velük. Sőt, el is felejtjük őket.

Ha megtaláltuk lelki társunkat, nem érezzük szükségét annak, hogy mással próbálkozzunk. A párunk a legfontosabb személy, amivel mindent meg szeretnénk osztani.

- Ugyanúgy gondolkodunk az életről és a jövőről

A legjobb barátok többnyire hasonlóan gondolkodnak az élet dolgairól, azért jönnek ki egymással. Egy párkapcsolatban is az a legjobb, ha a partnerek egyformán látják a dolgokat, az életet - hasonlóan képzelik el a jövőt. Tehát, ha ez így van, nagy esélyünk van rá, hogy együtt éljük le az életünket.

- A legjobb barátok vagyunk


Kedvesünk a legfőbb támogatónk, ő az, aki mellett önmagunk lehetünk. A legjobb barátok vagyunk, és szeretnénk vele megosztani legmélyebb gondolatainkat és félelmeinket is.

- Jobb embernek érezzük magunkat


A szerelmes ember szó szerint sugárzik a boldogságtól, és ez látványos. Ha észrevesszük, hogy jobban érezzük magunkat a bőrünkben, mióta a kedvesünk velünk van, és jobb emberré is váltunk, akkor az igaz szerelmet találtuk meg.

- A szívünk gyorsabban ver a neve hallatán is


Ez bizony egyértelmű jele a szerelemnek: izgatottabbak leszünk, szívverésünk is gyorsul, ha a kedvesnek akár csak a nevét is meghalljuk. Abszolút jó alap egy jó kapcsolathoz, hiszen ez az igaz szerelmet jelzi!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.