Amikor elárulja magát a férfi

6 világos jel: a pasi bizony vissza akar kapni téged!

Szeretjük még az exbarátunkat? Vagy inkább örökre letudtuk azt a kapcsolatot? Lehet, hogy ő nem így van vele. Melyek az egyértelmű jelei annak, hogy vissza akar szerezni minket?

2012.05.04 10:15ma.hu

A férfiak gyakran változtatják meg véleményüket a szakítás után. Lehet, hogy korábban úgy érezték, nem működik a kapcsolat, most azonban mégis visszakuncsorognák magukat az exbarátnőhöz.

Attól függetlenül, hogy mi hogyan érzünk irántuk, nem árt, ha tudjuk, melyek a világos jelei annak: a volt párunk szeretne minket visszakapni. Fordítsunk kiemelt figyelmet a testbeszédre és a szavakra, mielőtt elhamarkodott döntést hozunk.

1. Az ex folyamatosan lájkol és megosztja posztjainkat a facebookon

A férfiak gyakran nem tudnak beszélni az érzéseikről. Helyette inkább utalásokat, célzásokat tesznek, különféle eszközökkel igyekeznek jelezni a nő számára szándékaikat. A közösségi oldalak a legjobb eszközök arra, hogy kimutassák érdeklődésüket valaki iránt.

Ha észrevesszük, hogy az exünk kinyilvánítja tetszését a fotóink iránt (lájkolja őket), vagy állandó hozzászóló a posztjainkhoz, esetleg megosztja azokat, ez egy világos jele annak, hogy megváltozott a véleménye a kapcsolatunkról - szeretne visszakapni minket.

2. Az ex beszélget barátainkkal és családtagjainkkal

Ha máshogy nem, a chat-en, vagy megállítja őket az utcán és érdeklődő kérdéseket tesz fel. Sok férfinak vannak nehézségei a kommunikációval, ezért ha már ilyesmire is "vetemedik" egykori párunk, azt vehetjük biztató jelnek - szeretné visszaállítani az egykori harmóniát a kapcsolatban és ennek érdekében a barátok, család körében is tesz lépéseket.

3. Az új csajokról csak rosszat mond


Amennyiben baráti viszonyban maradtunk exkedvesünkkel, és szoktunk is vele beszélgetni, világos jele az újrakezdési szándékának, ha a lányokról, akikkel szakításunk óta találkozott, szinte csak rosszat mond. A férfiak gyakran furcsa beszélgetésekkel és gesztusokkal adják a nő tudtára, hogy szeretik még - a más lányok gyengeségeinek, rossz tulajdonságainak kiemelése mindenesetre egyértelmű jel.

4. Féltékeny tekintet

Amit egy exbarát sem tud eltitkolni, legfeljebb ha nagyon jó színész: ahogyan néz, amikor a közelünkben van, de mi más pasikkal beszélgetünk, nevetgélünk. Féltékenyen viselkedik, ha egy új személlyel jelenünk meg valahol, ahol ő is ott van. Nyilvánvaló, hogy ő nincs túl a kapcsolatunkon.

5. Ártalmatlan flörtök

Gyakran megesik, hogy egy pár, aki szakított, egy baráti társaságban marad, ezért mindkettő kénytelen végignézni, amint egykori szerelme másokkal is ismerkedik. Amennyiben azonban az exbarátunk velünk flörtölget, ugrat bennünket és viccelődik, azt vehetjük jelzésnek: a viccelődés mögött igazi érzelmek vannak, szeretné, ha újra együtt lennénk.

6. Meg akarja mutatni, hogy ő boldog


Tipikus, hogy a még szerelmes fél igyekszik megmutatni, hogy márpedig ő jól van. Szinte kínos, ahogyan próbálja eljátszani, hogy mennyire boldog, és felépült a szakításból.

A férfiak gyakran használják ezt a módszert, hogy elfedjék igazi érzéseiket. Azt akarják mutatni, hogy minden oké, és barátok lehettek...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.