Nem meri a szemünkbe mondani, de "csöpögtet"

"Bevállalja?" - 6 jel, hogy az ex vissza akar szerezni minket

Akár csak szép emlékként gondolunk vissza az egykori szerelemre, akár látunk realitást az újrakezdésben, nem árt ha tudjuk a nyilvánvaló jeleit annak, hogy expárunk vissza akar kapni minket.

2011.12.31 14:55ma.hu

Egy szakítást átélni hozzásegít ahhoz, hogy kicsit tisztábban lássuk a dolgokat. Vannak, akik azt követően fellélegeznek és belátják, valóban nem volt értelme folytatni a kapcsolatot, míg mások sokáig nem tudják túltenni magukat a szakításon - és szeretnék visszakapni a szerelmüket.

Akárhogyis, ha a volt párunk meggondolta magát, és mégis szeretné újrakezdeni a kapcsolatot - de egyelőre ezt nem tudatja velünk -, annak vannak egyértelmű jelei.

- Barátaink elmondják, hogy kérdezősködött felőlünk

Ha nem lenne semmi jelentősége a kérdezősködésnek, nem említenék meg a barátok. Tartsuk észben ezt, hogy megfelelő következtetéseket vonhassunk le. Ha az ex rólunk kérdezősködik, érdeklődik, mélyebb érzelmeket táplál irántunk.

- Azokon a helyeken tűnik fel, ahol egy párként sokat voltunk

Amennyiben az ex még mindig érdeklődik helyek és események iránt, ahová korábban együtt jártunk, nagy az esélye annak, hogy még érez is irántunk. A férfiak többsége, aki feledni akarja az exét, többet nem megy a közösen kedvelt helyekre.

- Kérdés nélkül elkezd jelenlegi életéről beszélni


A férfiak gyakran teszik ezt, tudattalanul is, hogy az ex tisztában legyen azzal, hogyan élnek most. Foglalkoztatja őket, hogy mit mondana rá a lány, és milyennek ítélné az új életstílusukat.

- Elmondja, hogy a családja hiányol minket

Nagyon jó érzés azt hallani, hogy a pasi családjának hiányzunk és érdeklődnek utánunk. Szeretnék, ha ismét az életük része lennénk. Azt mondani, hogy neki is hiányzunk, egyelőre rizikós lenne a pasi számára, ezért használja a családot, mint eszközt.

- Gratulál és bókol

A bókok, az elismerések annak a jelei, hogy az ex többet akar egy sima baráti kapcsolatnál. Ha nem fukarkodik a dicsérettel, és nem jön zavarba attól, hogy elismerésének hangot adjon, szeretne újra az életünk része lenni.

- Tartja a szemkontaktust

Ez igen árulkodó jel. A pasi, aki a találkozáskor mélyen a szemünkbe néz, és tartja a szemkontaktust, nincs túl rajtunk és nem is akar túllenni. Csak azok tudják tartani hosszú ideig a szemkontaktust, akik nem érzik hibásnak, bűnösnek magukat és nem érzik zavarban magukat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.