A megfelelő személy van melletted?

7 jel, hogy az igaz szerelmet találtad meg!

Biztos, hogy a megfelelő személlyel hozott össze a sors? Könnyen megtudhatjuk, ha sorra vesszük az alábbi jeleket. Hogyan érezzük magunkat a párkapcsolatban? Hogyan viselkedik velünk a párunk?

2012.04.27 18:55ma.hu

Szerelmesek vagyunk, jól érezzük magunkat a párunkkal - ez kezdetnek nem rossz. Vajon honnan tudhatjuk, hogy tényleg ő a hosszútávra is megfelelő ember? Miből jöhetünk rá, hogy biztató jövő várhat ránk?

Vegyük számításba a kémiát, a kommunikációt, a testbeszédet is, hogy pontos képet kapjunk. Íme 7 jele annak, hogy rátaláltunk az igaz szerelemre.

- Kényelmesen érezzük magunkat együtt

Kétségek nélkül, magabiztosan mozgunk a kapcsolatban - ez fontos jel. Ha igazán szeretünk valakit, a közelében nyugodtnak érezzük magunkat. Nincs rá szükség, hogy rejtegessük igazi személyiségünket, egy "másik személyt" adjunk elő.

- Érdekes beszélgetések

Egy jól működő párkapcsolatban nincsenek kínos csendek és felszínes beszélgetések. A kommunikáció a két fél között érdekes és élvezhető - ha valóban mindig érdekesnek találjuk a beszélgetést, az annak a jele, hogy megtaláltuk az igazit. Amennyiben a megfelelő személlyel vagyunk, szellemileg és lelkileg kiegészítjük egymást, örömmel osztjuk meg a másikkal a gondolatainkat.

- Kölcsönös elismerés és csodálat

Elengedhetetlen, hogy a személy, akivel megosztjuk érzéseinket, értékeljen bennünket. A szerelem akkor ég igazán, ha partnerünknek olyan tulajdonságai vannak, amelyeket tudunk csodálni (és fordítva). Jobb emberré válunk mellette, úgy érezzük, van mit tanulnunk tőle.

- Teret adunk egymásnak

Ha a párunk tiszteletben tartja függetlenségünket, az is világos jele annak, hogy az igazival van dolgunk. Egy harmonikus párkapcsolatban fontos teret adni egymásnak, hagyni, hogy mindketten fejlődjünk szakmailag és lelkileg. A célok és a függetlenség hiánya monoton kapcsolathoz vezethet.

- Óvjuk a magánéletünket

Diszkrétnek lenni a szerelmi életünkben - ez igen fontos, ha hosszútávú kapcsolatra vágyunk. Ha azt látjuk, hogy a partnerünk is betartja ezt a lényeges szabályt, van okunk arra gondolni, hogy megtaláltuk a megfelelő embert.

- Biztonságérzet

A kapcsolatok gyakran mennek tönkre féltékenység miatt. Egyike a világos jeleknek, hogy megtaláltuk az igaz szerelmet, ha biztonságban érezzük magunkat. Bízunk a partnerünkben, és a bizalmat a rosszindulatú pletykák, megjegyzések sem törik meg.

- Hajlandóak vagyunk nagyobb áldozathozatalra


A pozitív energiák sok mindent megoldanak egy párkapcsolatban. Ha partnerünkkel együtt úgy érezzük, hogy készek vagyunk nagyobb kockázatot vállalni, áldozatot hozni egy közös ügy érdekében, akkor biztos, hogy megtaláltuk az igazit: az egymás iránti érzelem eltéphetetlen kötelék. Úgy érezzük, hogy mindig számíthatunk egymásra.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.