Figyeljük az árulkodó gesztusokat és szavakat

Hoppá: 7 jel, hogy a pasi komolyan szerelmes!

Szeretnénk tudni, igazán belénk van-e zúgva a kedvesünk? Nem nehéz kideríteni, ha pontról pontra megfigyeljük az árulkodó jeleket.

2012.04.21 14:55ma.hu

"Vajon szeret engem?" - ez a kérdés egyike a leggyakoribbaknak egy párkapcsolatban, amit feltesz magának az ember lánya. A gesztusok, a testbeszéd, a szavak sokat elárulnak arról, mennyire van oda értünk egy pasi.

Lehet, hogy már egy ideje együtt vagyunk, és nem érezzük teljes bizonyossággal a dolgot? Derítsük ki 7 árulkodó jel alapján, hogy igazán szerelmes-e belénk a párunk! Ha a férfi komolyan szerelmes, akkor...

-...a tökéletes ajándékot adja

Ugyanis tudja, hogy mire vágyunk. Különös figyelmet szentel annak, hogy kiderítse, mit szeretünk, minek örülünk legjobban. Nem kell, hogy az ajándék túl drága vagy bonyolult legyen, a lényeg: értékeljük a gesztust, mert ez valóban árulkodik arról, hogy tőrődik velünk.

-...szereti velünk tölteni az idejét


A férfiak sokszor vágynak csak férfias összeröffenésekre, ha párkapcsolatban vannak is. Világos bizonyíték azonban a pasi irántunk érzett szerelmére, ha velünk tölti inkább az idejét. A legjobb barátokká is válunk, és olyan programokat talál ki, amit kettesben csinálhatunk.

- ...büszke ránk

A férfiak gyakran rejtik el érzéseiket és kerülik a nagy szavakat, vallomásokat. Ám ha észrevesszük, hogy dicséri a külsőnket, intelligenciánkat, eredményeinket, sikereinket, biztosak lehetünk benne, hogy tényleg szeret minket. A külsejével kapcsolatban bárkinek lehet bókolni, de a többi dicséret csak az igazán szeretett nőt illeti.

-...azt nézi, mi a közös bennünk

Ha egy férfi azt elemzi, mi minden közös benne és a kedvesében, az is világos jele annak, hogy igazán szerelmes. Amikor egy pasi ezt teszi, szeretne az életünk része lenni - lehet az a közös dolog a hobbi, a múlt, a munka vagy bármi más.

-...tudja, mi nevettet meg minket

A pasi, aki szerelmes, megfigyeli, mi nevettet meg bennünket a tréfái, történetei közül és mi az, amire annyira nem vagyunk fogékonyak, vagy mit találunk inkább sértőnek. Ha szeretne megnevettetni, az is a kiemelt törődés jele, és egy férfi általában akkor alkalmazza, ha tényleg szereti a párját.

-...bármit csinálunk, őt érdekli

Bár a férfiak szeretik érzelmeiket rejteni, más technikák rávezethetnek minket, hogy törődnek velünk. A szerelmes férfi bármiről hajlandó beszélgetni, ami bennünket érdekel. Azzal is el akar bűvölni, hogy figyelmes hallgatóság.

-...figyeli az arckifejezésünket


Szintén világos jel: ha egy pasi igazán szeret minket, akkor az apró részleteket is észreveszi rajtunk. Gyakran tartja a szemkontaktust (ez számára természetes) és gyorsan rájön, milyen arckifejezésünk milyen érzésekre utal. Aki nem szerelmes, az kerüli a szemkontaktust, ezzel is kifejezve érdektelenségét...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.