A kölcsönös vonzalom gyorsan kideríthető

6 jele, hogy megvan köztetek az a bizonyos kémia!

Honnan tudjuk biztosan, hogy a kiszemelt pasi szerint is megvan közöttünk az a bizonyos kémia? Ami, mint tudjuk, igen fontos ahhoz, hogy a szerelem működjön!

2012.04.26 18:55ma.hu

Nem titok: az emberek többsége nagyon fontosnak tartja a kémia meglétét. Kétségtelenül lényeges ahhoz, hogy egy nő és egy férfi kívánja egymást.

Ám ha részünkről meg is van az az igazi vonzalom, honnan tudjuk, hogy mindkettőnk részéről működik? Lássuk a 6 legbiztosabb jelét.

- Idegesek vagyunk a randin

Számos randiguru erősíti meg, hogy ha extrém módon idegesnek érezzük magunkat a randin, vagy ha csak összefutunk a kiszemelt partnerrel, az biztos jele annak, hogy működik az a bizonyos kémia.

Emögött az áll, hogy feltöltődünk energiával, a felesleges energiát pedig valahogy le kell vezetni - valamilyen fizikai tevékenységgel. Ha azt vesszük észre, hogy a partner is ugyanezt csinálja, nagy valószínűséggel ez annak a jele, hogy megvan a kémia.

- A hang megváltozik

Hangszínünk sokat elárul arról, hogyan is érezzük magunkat, milyen a hangulatunk. Ha mélyebb hangon kezdünk beszélni, és a partnerünk hasonlóan cselekszik, ez világos jele a kémia meglétének. Önkéntelenül tesszük ezt, de árulkodó jelet adunk.

- Képesek vagyunk a legapróbb részletek megfigyelésére


Amikor nagyon tetszik nekünk egy másik személy, dopamin szintünk megemelkedik, és elkezdjük figyelni az apró részleteket is. Ez teszi lehetővé, hogy észrevegyünk például egy egészen halvány foltot, egy anyajegyet is a partnerünk arcán.

- Sokkal engedékenyebbek leszünk

Ha nagyon vonzódunk valakihez, sokkal engedékenyebbek, kompromisszum-készebbek vagyunk. Már az első randi után szívesen átadjuk a másiknak az irányítást. Elemezzük a partnerünk gesztusait, és meglátjuk, van-e jele az erős kémiának.

- Erős szemkontaktus

Amennyiben megvan az erős szemkontaktus egy randin, az azt jelenti, hogy felülkerekedtünk félénkségünkön és egyértelmű üzenetet küldünk a partner felé arról, hogy tetszik nekünk. Ha ez mindkét részről fennáll, akkor világos, hogy működik a kémia.

- Meghittség és bizalom

A kémia egyenlő azzal az érzéssel, hogy amikor találkozunk egy személlyel, akihez igazán vonzódunk, meghittséget és bizalmat érzünk. Ha a randin az első percekben tapasztalt izgulást követően képesek vagyunk nyugodtak maradni és jól érezni magunkat, akkor valószínű, hogy a kémia működik kettőnk között.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.