A férfi először rejteni próbálja érdektelenségét..

Baj van, babám: 7 jel, hogy már nem szeret a pasi

Komoly kétségeink vannak a párkapcsolatunk jövőjét illetően? Lássuk, szeret-e még bennünket a párunk. Íme 7 jel, ami sajnos nem túl biztató.

2012.04.25 18:55ma.hu

Az emberek viselkedésének változásait olykor nehéz követni. A legszomorúbb azonban talán az, amikor érezzük: valami megváltozott a párkapcsolatbunkban, a kedves már nem olyan, mint korábban.

Megmagyarázni azonban nem tudjuk a dolgot. Ha tudni szeretnénk, vajon a viselkedése azt jelenti-e, hogy közeleg a kapcsolat vége, figyeljük az alábbi lehangoló jeleket:

- Már nem részesít különleges bánásmódban

Ha a pasi már érzi szükségesnek, hogy férfi szerepét előretolja a párkapcsolatban, hanem teljesen egyenrangúvá válik, az annak a jele, hogy már nem szeretné kifejezni rajongását, megszűnik részéről a különleges bánásmód. Ez figyelmeztető jel: nem foglalkoztatjuk igazán őt, nem gondol már úgy ránk, mint fontos személyre az életében.

- Zavaró szokásaink nem zavarják már

Érdekes módját választják a férfiak olykor annak, hogy kimutassák, nem érdekli igazán őket a nő. Ha észrevesszük, hogy a párunkat már nem zavarják bosszantó szokásaink (amiért esetleg régebben mindig szólt), az világos jele annak, hogy nem ég olyan lánggal az a szerelem, sőt. A pasinak nincs már kedve a párkapcsolatban maradni. Az érdektelenség az egyik legrosszabb tényező, ami kukába teheti a kapcsolatot.

- Túlságosan aggasztja a megjelenése


Amennyiben észrevesszük, hogy a párunkat korábban nem zavarta a megjelenése, most pedig túlzottan foglalkozik azzal, ez is árulkodó jel: készen áll arra, hogy lépjen, és másokkal ismerkedjen, jó benyomást tegyen rájuk. A felismerés igen fájdalmas lehet, de sajnos ilyen esetben szinte elkerülhetetlen a kapcsolat vége.

- Már nem hív édesnek

Feltűnő jel, ha a párunk már nem szólít édesnek, szivemnek, drágámnak. Vészjelnek is vehetjük, mivel arról árulkodik, hogy érzései megszűntek irányunkban...Ezzel a "trükkel" a férfi egyértelművé teszi, már nem szerelmes.

- Csak a barátaival menne szórakozni

Amikor a pasi elveszíti érdeklődését a párja iránt, általában inkább fiús programokat szervez. Barátaival szeretne lenni, más emberekkel ismerkedni. Szemmel láthatóan problémát jelent számára, ha kettesben kell elmennie velünk valahová.

- Már nem nyitott könyv a számunkra

A kedves "elfelejt" beszámolni a napjáról és már nem mesél vicces történeteket. Ez is egyértelmű jele annak, hogy már nem szeretné, ha tudnánk, mi történik vele. Ha még takargatnivalója is van, akkor is "fáradt" a kommunikációhoz.

- Túlságosan elfoglalt, hogy válaszoljon a telefonhívásainkra


A férfi először kifogásokat keres, hogy elrejtse érdektelenségét. Például, hogy túl elfoglalt, ezért nem válaszolt a telefonhívásainkra vagy az sms-re. Ha ez gyakran megtörténik, gyanakodhatunk, hogy nem is akart válaszolni. Itt az ideje leülni vele egy beszélgetésre...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.