A türelmetlenség, a dühkitörés is "válóok"...

8 dolog, amit a pasi ki nem állhat egy nőben!

Szeretnénk egy kicsit felturbózni randizási szokásainkat? Kezdjük azzal, hogy végiggondoljuk, milyen dolgokat nem bír elviselni egy férfi a nőben. Lehet, hogy csak apró változtatásra van szükség...

2012.04.10 18:55ma.hu

A férfiak gyakran elrejtik érzéseiket, különösen az első randin, illetve a kapcsolat kialakulásának kezdetén. Szükségünk lehet néhány tanácsra, hogyan is fejtsük meg a gesztusaikat. Ha tudjuk, mi az a 8 dolog, amit egy pasi ki nem állhat, egyszerűen következtethetünk, mi az, amit viszont szeret...

- Türelmetlenség

A sértő stílus és a türelmetlenség taszítja a férfiakat. Ha olyan nők vagyunk, aki nem képes kivárni reakciókat, eseményeket, érdemes még most tanácsot kérnünk, hogyan kontrolláljuk majd magunkat. Ellenkező esetben nem sok jóra számíthatunk.

- Hűtlenség

A férfiak - ahogy a nők is - elviselhetetlennek találják, ha a párjuk másfelé is kacsintgat, a kapcsolaton kívül keresi az örömét. Ha bármi jelét tapasztalják annak, hogy a nő más férfiakkal is flörtöl, az rendkívüli módon bosszantja őket. Döntsük tehát el, hogy ha őt választottuk, nem küldünk jeleket másfelé, és a testbeszédünkkel sem teremtünk kínos szituációt.

- Panaszáradat

Annak ellenére, hogy persze meg lehet vitatni ezt is, a férfiak igen bosszantónak tartják, ha egy nő folyamatosan a munkájára vagy anyagi helyzetére panaszkodik, különösen az első randin. Állítsuk le magunkat és viszonyuljunk a dolgokhoz pozitívabban! Keressünk inkább néhány vicces történetet, amit megoszthatunk a kedvessel.

- Humor

Nos, igen: a humor elengedhetetlen. A sértő, gúnyos tréfák, megjegyzések azonban egyáltalán nem helytállóak. Különösen, ha a férfi külsejét vagy viselkedését célozzák. Csak kínos szituációkat teremtenek.

- Őszintétlen személyiségek


A nem őszinte, becstelen viselkedés taszítja a pasikat. Ha azt látják, hogy a barátnőjük másokkal szemben így viselkedik, gyanút fognak: ezt velük is meg fogja tenni. Semmi sem károsabb egy párkapcsolatra, mint a kétely, a gyanakvás...

- Aki nem bírja kontrollálni a dühét

...az bizony sokat tesz azért, hogy az emberek elkerüljék. Ha tudjuk magunkról, hogy ilyenek vagyunk, kérjünk segítséget, tanácsot, hogyan küzdhetnénk le rendkívül zavaró szokásunkat. Egy ilyen ember mellett ugyanis nemhogy a pasija, de barátnői sem szívesen maradnak meg.

- Kanapén üldögélés


Bár a férfiak is szeretnek olykor a kanapén üldögélve lazítani, ha valaki állandóan ebben talál örömöt, az kerülendővé válik számukra. Hagyjunk fel unalmas életmódunkkal, találjunk ki aktív programokat, hogy életünket érdekessé és más számára is vonzóvá tegyük. A pasikat mindig vonzzák azok a lányok, akik nem unatkoznak és szeretnek érdekes dolgokat kipróbálni.

- A higiénia mellőzése


A férfiaknak igenis fontos, hogy egy nő számára elsődleges legyen a higiénia. Olykor még szeretik is figyelni a különféle "szépség-rituálékat". Fényes hajtincsek, szép, fehér fogak, igényes szőrtelenítés - mindezekre jelentős figyelmet fordítanak. Ha sminkelős típusok nem is vagyunk, az alapvető dolgok mindig stimmeljenek rajtunk!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.