Árulkodik a testbeszéd is: Ő nem az igazi

Vigyázz! 6 jel, hogy te többet érzel, mint a pasid...

Ahhoz, hogy tisztábban lássuk saját szerepünket egy párkapcsolatban, érdemes végignéznünk, hogyan viselkedünk mi, és ezzel szemben mit tesz a pasi. Érdekes dolgok derülhetnek ki.

2012.03.25 14:55ma.hu

Van olyan, hogy az embernek rövid időn belül az az érzése támad: többet érez a párja iránt, mint a kedvese őiránta.

Nos, ez nem a legkellemesebb szituáció. Rossz dolog sokkal szerelmesebbnek lenni, mint a másik, és nem érezni olyan mértékű viszonzást, amire vágyunk.

Derítsük ki, mi a helyzet a mi kapcsolatunkban. Ha a párunk nem is túl kommunikatív, testbeszéde és gesztusai árulkodóak.

Íme 6 jele annak, hogy mi magunk jobban szeretjük-e Őt, mint ahogy ő minket...

1. Több törődésre vágyunk

Már az is sokatmondó, ha a pasi gyorsabban véget akar vetni egy ölelésnek. A nő több szeretetre, törődésre vágyik, ez azt jelenti, hogy érzelmei erősebbek, a férfi azonban előbb hajlamos kibontakozni egy ölelésből, és a meghitt esti beszélgetésnek is előbb véget vet.

2. Csupán néhány barátjával találkoztunk

Amennyiben a párunk szívesen lóg a mi barátainkkal, de tartja a távolságot saját barátai és a kedvese között, az sokszor árulkodó. Azok a pasik, akik valóban sok időt szeretnek a barátnőjükkel tölteni, a legkülönfélébb eseményekre is meghívják. Általában azt szeretnék, ha közeli barátaik is megismernék közelebbről a hölgyet.

Ha egymás után szervezi a "kanbulikat", illetve az olyan eseményeket, ahová a kedvesét nem viszi magával, az nem egy biztos lábakon álló kapcsolat jele.

3. A tervezgetés ránk marad

Még egy baráti meghívást se fogadunk el anélkül, hogy azt ne beszélnénk meg a kedvesünkkel? Ebben az esetben igazán szerelmesek vagyunk, sokat jelent a másik véleménye és hozzáállása.

Ám ha ezt a párunk részéről nem tapasztaljuk - ő sorban szervezi a saját programjait a mi megkérdezésünk nélkül -, az sajnos kemény figyelmeztető jel, hogy neki kevésbé számít, mit érzünk.

4. A szülei mit sem tudnak rólunk

Egyike a legfájdalmasabb "ráébredéseknek", amikor a szerelmes fél számára a végre elérkezett közös vacsorán kiderül: a kedves szülei semmit sem tudtak eddig róla. A szakemberek szerint ez a felületes érzések jele. Esélyes, hogy sértőnek találjuk a párunk hozzáállását - nos, valóban itt az ideje egy elbeszélgetésnek arról, milyen fázisban is tart ez a kapcsolat.

5. Az a sok-sok "talán"

Számunkra természetes, hogy hosszútávú terveink vannak a párunkkal, ám részéről a rendkívül bosszantó "talán" a válasz mindenre. Ez nyilvánvaló jele annak, hogy ő nem ott tart, ahol mi - a "talán" válasz a férfiak egy olyan titkos fegyvere, amellyel valójában azt jelzi, hogy még nem kész az elköteleződésre.

6. Mi akkor is írunk, ha nincs különösebb oka, de Ő...

Látunk valami érdekeset az utcán, történik valami apróság, vagy csak eszünkbe jut pár kedves kis sor - a szerelmes fél gyakran fogja azonnal a telefonját, és pötyög egy sms-t a kedvesének.

Ám ha a reakció semmitmondó, a válasz olyan "hagyj már békén"- típusú, nagy rá az esély, hogy a párunk bizony nem gondol annyit ránk, és talán még bosszantják is a kedvességnek szánt üzenetek...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.