Figyeljük az árulkodó testbeszédet és a jeleket!

7 jel, hogy ez a pasi tuti kedvel téged!

Nem vagyunk biztosak benne, érez-e valamit irántunk a kiszemelt pasi? Viselkedéséből kideríthetjük. Lássuk, milyen jelei vannak ennek...

2012.04.14 14:55ma.hu

Ha nem vagyunk biztosak abban, hogyan viszonyul hozzánk egy férfi, aki tetszik nekünk, derítsünk ki többet testbeszédéből és viselkedéséből. Igaz: némelyik pasiból még így is nehéz "olvasni," érdemes azonban figyelni a jeleket. Mikor sejthetjük, hogy tetszünk neki?

- Különös tisztelettel fordul felénk

A férfiak szeretik megcsillogtatni humoros oldalukat, de hirtelen szégyenlősnek mutatkoznak, ha álmaik hölgye megjelenik a színen. Ha ezen felül észrevesszük, milyen különös tisztelettel bánik velünk, az világos jele annak, hogy igencsak kedvel minket. Amikor egy pasi az érett oldalát igyekszik mutatni, komoly szándékai vannak azzal a nővel.

- Figyeli a reakcióinkat

Mi vagyunk az elsőszámú személy, akire néz, miközben egy tréfát vagy egy vicces történetet mesél? Egyértelmű, hogy vonzódik hozzánk. A férfiak általában annak a reakcióját figyelik, aki leginkább jelent valamit a számukra. Szenteljünk a gesztusainak külön figyelmet és tartsuk vele a szemkontaktust, hogy magabiztosnak érezze magát.

- Emlékszik dolgokra velünk kapcsolatban

Az egyik legárulkodóbb - és legkedvesebb - jel. Ha a pasi sok mindenre emlékszik velünk kapcsolatban, arra, amit meséltünk neki, amiről beszélgettünk, akkor biztos, hogy fontosak vagyunk a számára. Néhány ártatlan kérdéssel egyébként ezt még tesztelhetjük is. Persze ne legyen olyan a dolog, mint egy kihallgatás...

- Ritka, hogy hátat fordít nekünk

A testbeszédet mindig érdemes figyelni. Ha egy férfi nem fordít hátat egy nőnek, csak ha nagyon muszáj, az ékes bizonyítéka annak, hogy érdeklődik iránta. Amennyiben a vállai és a medencéje felénk mutat, a pasi különösen koncentrál ránk.

- Beszél magáról

A szerelem-szakértők szerint egy férfi gyakran kezd magáról beszélni, ha zavarban érzi magát. Késztetést érez arra, hogy az előnyös oldalát mutassa és minél jobb dolgokat mondjon magáról. Különösen, ha úgy látja, hogy vetélytársa is akadhat. Biztassuk őt kedves mosollyal, tegyünk fel kérdéseket.

- Nem húzza el a lábát, ha az véletlen hozzánk ér


Ismerős eset, ha a férfi az asztal alatt véletlenül a lábunkhoz ér a lábával - ha vonzódik hozzánk, biztosan nem kapja el a lábát. Élvezi a fizikai kontaktust. Ne féljünk, ez a gesztus egyáltalán nem tolakodó egyikünk részéről sem. Ellenben árulkodó jel...

- Kedveli a zenénket

Szintén egy kézenfekvő jele, hogy a pasi érez valamit irántunk, ha elmeséljük neki, milyen zenét szeretünk, és következő alkalommal kiderül, hogy belehallgatott ezekbe. A férfiak előszeretettel használják az ilyesmit arra, hogy jelezzék, sokat jelentünk nekik.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.